Terug

Wat doe ik aan de wc die veel lawaai maakt?

Hartog

Na mijn verbouwing van de badkamer op de eerste verdieping is mijn toilet beneden rare brommend harde geluiden gaan maken bij het doorspoelen. Dit gebeurt bijna altijd alleen 's avonds en 's nachts als het juist heel erg stil in huis is en de kinderen slapen. Een paar keer 's middags gehoord. Het geluid lijkt nog het meeste op een deur die klemt en met grof geweld word dichtgesmeten het trilt en dreunt. Zelf de leiding bij mijn wasmachine trilt dan mee in de keuken (vlakbij de wc) Boven de wc doet normaal. Wel maakt de douche een zoemend geluid maar wij dachten dat het kwam door de nieuwe stortdouche.

 

We durven 's avonds en 's nachts geen wc meer door te spoelen! De woning is van 1966. Voor de verbouwing hadden we nergens last van, er zijn wat leidingen veranderd en een stortdouche geplaatst. Hierdoor is het water er verschillende keren even af geweest waardoor we ook al problemen met de cv ketel hebben gekregen ( ventilator die stuk liep doordat er vuil water bij kwam door het telkens leeg laten lopen en weer bijvullen van de leidingen). Ik hoop dat er iets aan te doen is.

 


2 Antwoorden

Antwoord van Bo-Vve Techniek

Waar woont u ergens ? Kunnen misschien een afspraak maken Zodat ik het Zelf kan bekijken m.v.g michel boom Bo-Vve techniek 

 


Antwoord van Instal Made

Heeft u geen sanibroniur in de badkamer staan?