Terug

Verwarming lawaai?

AME

Al een behoorlijke tijd maken mijn verwarmingsbuizen veel lawaai. Je hoort het water er de hele tijd door heen lopen en dit geeft een enorm suizend geluid. Het is alleen als de verwarming aanstaat. Ik woon in een studentenhuis en dit betekent dus ook dat als iemand anders op zijn/haar kamer de verwarming aandoet ik hier last van heb, aangezien veel buizen door mijn kamer lopen.

 

Ik heb de verwarming al ontlucht, maar er kwam direct water uit. Ook heb ik de ketel bijgevuld, maar dit had geen resultaat. Nu is het zo dat als iemand gaat douchen of de kraan in de keuken aandoet dit ophoudt. Het geluid wordt vaak ook iets minder als je de verwarming helemaal op de hoogste stand zet (dit is bij mij 5), maar het is dan nog steeds een heel vervelend geluid waardoor ik niet kan studeren.

 

Hopelijk hebben jullie een oplossing?

 

Met vriendelijke groeten en alvast bedankt voor de hulp.


1 Antwoord

Antwoord van bns service

mogelijk zit er nog lucht in het systeem dit kunt u oplossen door de vulkraan open te zetten en de beluchter op u kamer te openen let u er wel op dat u de vulkraan maar een kleinstuke opend anders wordt de bar mogelijk te hoog, door dat u de beluchter opend en de vulkraan openstaat komt er sirculatie door het systeem en komt het lucht er uit dit kan veel water met zich mee brengen vaak doen wij er een slang aan en leggen deze in een bak .

Ook kan het zijn dat er niet genoeg beugels zijn geplaatst en dat bij uitzetten van de warmte het leiding werk hoord klapperen .