JHB Installaties


Rijksstraatweg 157 4254 XK Sleeuwijk
0183-512783 Klik om te bellen

Over JHB Installaties

JHB Installaties is een allround installatie- en loodgietersbedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Tot onze klanten behoren particulieren en aannemingsbedrijven.

U als particulier kunt bij ons terecht voor de aanleg van uw cv installaties, vernieuwen van uw cv ketel, het installeren van extra radiatoren of design-radiatoren, het repareren en het leveren en installeren van een complete badkamer en/of toilet. Tevens controleren en installeren wij gasinstallaties en zonnepanelen. 

Voor het vervangen of uitbreiden van een installatie, moet er vooraf goed nagedacht worden over hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. Niet alleen de materiaalkeuze is van belang, ook de eisen en comfortwensen van u als eindgebruiker moeten goed tot uiting komen. Een goede voorlichting en technische berekening is hiervoor noodzakelijk en deze maken wij voor u.
U bent bij ons verzekerd van een uitstekende service voorafgaand aan én na oplevering van de werkzaamheden. Wij staan garant voor een goede en degelijke installatie.

Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen..

JHB Installaties in het kort

Aanleg / onderhoud / reparatie van

Gastechniek
Installaties voor duurzame energie
Rioleringen
Sanitair
Sanitaire installaties
Ventilatie
Verwarming
Warmtepompen
Zonnepanelen

Verkoop van

Cv-ketels
Loodgietersmateriaal
Pompen
Radiatoren
Sanitair
Thermostaten
Ventilatoren

VCA Certificaat

Ja

Onze locatie

JHB Installaties


Rijksstraatweg 157 4254 XK Sleeuwijk
0183-512783 Klik om te bellen