Interdaad B.V.


Houtkopersstraat 12 3334 KD Zwijndrecht
0786127031 Klik om te bellen

Over Interdaad B.V.

Interdaad is een gecertificeerd totaal installatiebedrijf. 
Wij zijn actief in de utiliteit, industrie en woningbouw op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Onze specialisaties zijn; elektrotechnische-, water- & gasinstallaties, riolering, sanitair, brandbestrijding, centrale verwarming, luchtbehandeling, koeling, mechanische ventilatie, lood, koper, zink en dakwerken. 
Door naaste samenwerking met Global-E-Systems is Interdaad zeer bekwaam in het bieden van duurzame innovatieve oplossingen voor de bestaande bouw met als doel te verduurzamen en complexe energie en klimaatvraagstukken op te lossen.

Interdaad is officieel conform VCA* & BRL 6000 erkend. Daarnaast is Interdaad als totaal installateur lid van de branche organisatie Techniek Nederland (voorheen UNETO VNI) en opgenomen in het register van InstallQ als erkend Installateur.

Tevens beschikken wij over het keurmerk SNA NEN 4400-1 (Stichting Normering Arbeid) en is Interdaad een door Kenteq erkend leerbedrijf.
Omdat Interdaad veel waarde hecht aan kwaliteit werkt zij uitsluitend met erkende en gediplomeerde installatiedeskundigen. 

Interdaad B.V. in het kort

Aanleg / onderhoud / reparatie van

Dak en zinkwerk
Gastechniek
Installaties voor duurzame energie
Installaties voor klimaatbeheersing
Rioleringen
Sanitair
Sanitaire installaties
Ventilatie
Verwarming

Verkoop van

Cv-ketels
Dakbedekking
Loodgietersmateriaal
Pompen
Radiatoren
Sanitair
Thermostaten
Ventilatoren

VCA Certificaat

Ja

KOMO Certificaat

Ja

Ontstoppingsservice

Ja

Onze locatie

Interdaad B.V.


Houtkopersstraat 12 3334 KD Zwijndrecht
0786127031 Klik om te bellen