sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Osloweg 126
    9723 BX Groningen
  • 0505421890
  • Website

Kuil Reinigingsservice Peter

Peter Kuil Reinigingsservice is gespecialiseerd in riolerings- en reinigingswerken. Mede door de nauwe samenwerking met de werkmaatschappijen Rion Ontstoppingsservice en Bloem Schoonmaakservice bieden wij meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Hierin zit ook onze kracht. Door de concentratie van kennis, technische faciliteiten en uitbreiding van onze capaciteiten zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van rioleringswerken in Noord-Nederland.
Als een van de weinige servicebedrijven in de rioleringsbranche in Noord-Nederland kunnen wij alle voorkomende rioleringswerken uitvoeren: zowel ontstopping, reiniging en inspectie als aanleg en reparatie. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken. Dit geldt ook voor ons wagenpark: ze servicewagens zijn uitgerust met hoge waterdruk, om alle soorten verstoppingen op een kwalitatief hoogwaardige manier te verhelpen.
Als middelgroot bedrijf kunnen wij de voordelen van zowel een kleinere als grotere aanbieder zoveel mogelijk combineren. Ons personeel heeft jarenlange ervaring. Dit maakt ons een deskundige partner in rioleringswerken. Wij zijn u 24 uur per dag van dienst, ook in het weekend!

Onze voordelen
Snelle voorrijtijden door een fexibele organisatie.
Voor alle rioleringswerken, ook reparatie en rioolcamera-inspectie.
VCA-gediplomeerd personeel met ruime praktijkervaring.
Compleet uitgerust wagenpark met alle benodigde machines.
Goede informatievoorziening en vrijblijvend advies.

Foto's van Kuil Reinigingsservice PeterKuil Reinigingsservice Peter in het kort

Aanleg / onderhoud / reparatie van

  • Rioleringen

KOMO Certificaat:

Nee

VCA Certificaat:

Ja

ISO 9001 Certificaat:

Nee

Ontstoppingsservice:

Ja