Loogies-Installaties, dé loodgieter voor Castricum en omstreken

Voor veel Castricummers is Vincent Gerits geen onbekende. Na vele jaren werknemer te zijn geweest in de loodgieterbranche, is hij onlangs zijn eigen bedrijf gestart, Loogies-Installaties. In 1998 is Vincent begonnen als monteur van warmte terugwinningsystemen en is hij snel doorgegroeid tot (service)monteur van verwarming- en sanitaire installaties. Bovendien heeft hij zich ontwikkeld tot bekwaam loodgieter en is daarmee met recht een allrounder te noemen in de installatietechniek. Met al deze kennis en de wens om een goed product neer te zetten is een eigen bedrijf beginnen de vanzelfsprekende volgende stap.

De veelzijdig vakman heeft in zijn bedrijf verscheidene disciplines uit de loodgieters- en installatiebranche verenigd. Op het gebied van verwarming kunt u bij Loogies-Installaties, naast onderhouds-abonnementen of vervanging van uw cv-ketel, ook terecht voor gashaarden en complete woonhuis installaties. Verder behoren onder andere badkamer renovaties, het vervangen van zinken goten en dakbedekkingen, tot zijn werkzaamheden.

Nu de naam. Waarom Loogies-Installaties? Dat blijkt logisch (!), het is een samensmelting van loodgieter, service en installatietechniek. Door het brede aanbod van producten en diensten heeft de klant slechts één vertrouwd adres waar kwaliteit en service op de eerste plaats staat.

Op April 22, 2013