Aceve Totaalinstallateurs BV.


Edelhertstraat 2 - 4 2901 BJ Capelle aan den IJssel
0102869319 Klik om te bellen

Over Aceve Totaalinstallateurs BV.

Aceve Totaalinstallateurs BV onderscheidt zich al 24 jaar door een professionele, vakkundige aanpak, zoals u mag verwachten van een landelijk erkend installateur. Kijk voor onze werkzaamheden op www.aceve.nl

Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en technisch geschoold. Ook zorgen wij als erkend leerbedrijf dat er steeds wordt bijgeschoold waar nodig.
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de branche organisatie Uneto-VNI. Aceve is S.E.I. -erkend (installateur met diploma’s), Stek erkend(voor airconditioning).
Tevens beschikken wij over de Energie Prestatie Adviseur-diploma's EPA-U en EPA-W. Dit betekent dat wij woningen en gebouwen kunnen voorzien van een Energielabel en kunnen adviseren over besparingen op de energierekening en duurzame technieken en Aceve is KBI gecertificeerd voor zonne-energie systemen.

Voor onze klanten is van groot belang dat ze één aanspreekpunt hebben voor alle installatie technische zaken.
Doordat we een middelgrote organisatie zijn, kunnen we ons flexibel opstellen en bij een noodsituatie zijn we snel ter plekke. Vanzelfsprekend zijn we 24/7 bereikbaar.

Onder onze klanten bevinden naast particulieren en bedrijven o.a. Gemeente Capelle aan den IJssel en Gemeente Krimpen aan den Ijssel, diverse scholen in zowel Capelle alsook Rotterdam en een redelijk aantal VvE’s.

Voor ons is erg belangrijk dat klanten en gebruikers goed geholpen worden en dat er geluisterd wordt. Aceve heeft klantgericht ondernemen hoog op de agenda staan.

Aceve Totaalinstallateurs BV. in het kort

Aanleg / onderhoud / reparatie van

Dak en zinkwerk
Gastechniek
Installaties voor duurzame energie
Installaties voor klimaatbeheersing
Rioleringen
Sanitair
Sanitaire installaties
Ventilatie
Verwarming

Verkoop van

Cv-ketels
Dakbedekking
Loodgietersmateriaal
Pompen
Radiatoren
Sanitair
Thermostaten
Ventilatoren

VCA Certificaat

Ja

Ontstoppingsservice

Ja

Onze locatie

Aceve Totaalinstallateurs BV.


Edelhertstraat 2 - 4 2901 BJ Capelle aan den IJssel
0102869319 Klik om te bellen